Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin eski başkanlarından Hüsamettin Cindoruk, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. 91 yaşındaki Cindoruk’un sağlık durumu hakkında yeni gelişmeler açıklandı. ODA TV'nin haberine göre, tedavisine evinde devam edilecek olan Cindoruk’un gerekli tüm tıbbi ekipmanlar evde sağlanacak.

TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk’un Sağlık Durumu

91 yaşındaki Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski başkanı Hüsamettin Cindoruk'un sağlık durumu belli oldu. Bir süredir hastanede tedavi gören Cindoruk, artık evinde tedavi olacak.

ODA TV'de yer alan habere göre, hastanede bulabileceği tüm imkanların evde de sağlanacağının garantisini alan Cindoruk, tedavi sürecini evinde geçirecek. Doktorların gözetimi altında tedavisine devam edilecek olan Cindoruk’un sağlık durumu bu şekilde kontrol altında tutulacak.

Hüsamettin Cindoruk Kimdir?

Ahmet Hüsamettin Cindoruk, 8 Haziran 1933 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Türk hukukçu ve siyasetçi olarak tanınan Cindoruk, 1991-1995 yılları arasında TBMM Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, 1993 yılında vekâleten Cumhurbaşkanlığı görevini de üstlendi.

Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?

Siyasi kariyerinde iki önemli partinin genel başkanlığını yapmıştır:

Doğru Yol Partisi (DYP)
Demokrat Türkiye Partisi (DTP)
Cindoruk, aynı zamanda 17. dönem Samsun ve 19. dönem Eskişehir milletvekilliği görevlerinde bulundu.