Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren ve fazla kiloları nedeniyle eleştirilerin odağı olan Tanguy Ndombele, sarı-kırmızılı takımdan ayrıldıktan sonra Fransa Ligue 1 ekibi Nice'e transfer oldu. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeni takımıyla ilk maçına çıktığında fit görünümü ve sahadaki performansıyla dikkat çekti. Ndombele'nin bu dönüşümü, özellikle Galatasaraylı taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı.

Galatasaray’daki Zor Geçen Sezon

Bakan Kurum'dan COP31 diplomasisi Bakan Kurum'dan COP31 diplomasisi

Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Ndombele, geçen sezon bekleneni verememiş ve fazla kiloları nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu. Sarı-kırmızılı ekiple yollarını ayıran Fransız oyuncu, Fransa Ligue 1 takımlarından Nice ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Nice’e transfer olduktan sonra ilk maçına çıkan Ndombele’nin yeni hali, dikkatleri üzerine çekti.

Fit Hali ve Performansı Beğeni Topladı

Nice’in Auxerre ile deplasmanda oynadığı ve 2-1 mağlup olduğu maçta ilk 11'de sahaya çıkan Ndombele, 87 dakika boyunca sahada kalarak takımının en iyilerinden biri oldu. Fazla kilolarından tamamen kurtulmuş olan Ndombele, fit görünümüyle taraftarları şaşırttı.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Ndombele’nin bu yeni görüntüsü, özellikle Galatasaray taraftarları arasında sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar, sezon boyunca eleştirdikleri futbolcunun yeni haliyle ilgili binlerce paylaşım ve yorum yaptı. Fransız futbolcunun bu dönüşümü, Galatasaray’da geçirdiği dönemle kıyaslandığında büyük bir değişim olarak yorumlandı.