Güne serin bir başlangıç yapmak istiyorsanız, çilekli soğuk kahve ile tanışın. Yaz aylarında içeceğiniz en lezzetli ve ferahlatıcı kahve olmaya aday bu tarif, sıcaklarda vazgeçilmeziniz olacak.

Klasik kahve lezzetlerinden sıkılanlar ve yaz sıcaklarına meydan okumak isteyenler için çilekli soğuk kahve mükemmel bir alternatif sunuyor. Bu tarif ile kahve deneyiminizi tamamen yenileyin.

Çilek ve kahve, bu yaz sıcaklarında size eşsiz bir serinlik ve lezzet sunmak için bir araya geliyor. İşte sıcak günlerde ferahlamanızı sağlayacak çilekli soğuk kahve tarifi!

ÇİLEKLİ KAHVE TARİFİ

MasterChef Kaymaçina Tatlısı tarifi! Hafif ve lezzetli Kaymaçina nasıl yapılır? MasterChef Kaymaçina Tatlısı tarifi! Hafif ve lezzetli Kaymaçina nasıl yapılır?

MALZEMELER

2 fincan espresso
2 çay kaşığı ahududu şurubu
2 çay kaşığı çikolata şurubu
Dilediğiniz kadar çilek
Yarım paketkrem şanti
2 top dondurma
Dilediğiniz kadar kakao tozu
Dilediğiniz kadar kahve çekirdekleri

HAZIRLANIŞI

Kahve yapın ve soğumaya bırakın. Ezilmiş buzu bardağa koyun. Çilekleri dörde bölün ve buzun üzerine koyun. Şurupları ve kahveyi dökün. Krem şanti ile süsleyin. Üzerine dondurma koyun. Kakao tozu ve kahve çekirdekleri ile süsleyin. Afiyet olsun

Çilekli soğuk kahve, yaz aylarında serinlemenizi ve aynı zamanda kahve keyfinizi sürdürmenizi sağlayacak mükemmel bir içecektir. Bu eşsiz tarif ile kahve saatlerinizi renklendirin, çilek ve kahvenin harmanladığı bu lezzeti deneyimleyin. Yazın sıcak günlerinde ferahlamanın en tatlı yolu, şimdi mutfaklarınızda!