TFF Başkanı Büyükekşi'nin Çorum programı oldukça yoğun. Seçim ofisini ziyaret ettikten sonra Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ile bir araya gelecek olan TFF Başkanı, Çorum Futbol Kulübü altyapı tesislerini de ziyaret edecek. Bu ziyaret, şehirdeki spor yatırımlarının değerlendirilmesi ve gelecek planlarının şekillendirilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Çorum'a Gelen Heyet Spor Yatırımlarını Görüşecek!

Büyükekşi'nin yanı sıra, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, EYG GYO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çelik, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik ve OFİS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Galip Yeşilbaş da Çorum'a gelerek spor yatırımları üzerine görüşmeler gerçekleştirecekler.

Fenerbahçe'nin kaderini belirleyen an: Samsunspor'un 2. golünde faul var mı? Fenerbahçe'nin kaderini belirleyen an: Samsunspor'un 2. golünde faul var mı?

Bu ziyaret, Çorum'un sporseverleri ve futbol camiası için büyük bir fırsat. Ziyaretin ardından şehrin spor yatırımları ve altyapı projelerine dair yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor. Gözler, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bugünkü Çorum ziyaretine çevrildi.

Haber Merkezi