Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma kıran kırana geçti ve özellikle Samsunspor’un 2. golü sonrası faul tartışmaları gündeme geldi. Peki, Samsunspor’un 2. golünde faul var mı?

Samsunspor'un 2. Golü ve Tartışmalı Pozisyon
Maçın 89. dakikasında, Samsunspor’da Laura, orta sahadan gelen uzun pası kafayla Soner Aydoğdu'ya çevirdi. Soner’in yaptığı sol ayak içi vuruşu ağlarla buluşarak durumu 2-2’ye getirdi. Ancak bu gol öncesi pozisyon, Fenerbahçe cephesi tarafından faul gerekçesiyle tartışma konusu oldu.

Gol öncesindeki pozisyon ile ilgili detaylı hakem yorumları ve incelemeler merakla beklenirken, karşılaşmanın genel gidişatı ve bu gol sonrası yaşanan tartışmalar, futbolseverlerin gündeminde yer alıyor.

Rashica neden oynamıyor? Beşiktaş-Konyaspor maçında Rashica neden yok? Rashica neden oynamıyor? Beşiktaş-Konyaspor maçında Rashica neden yok?

Maçın Öne Çıkan Anları
Maçın ilk golünü 24. dakikada Dusan Tadic kaydetti ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Samsunspor, 49. dakikada Holse'nin golüyle eşitliği sağladı. 63. dakikada Maximin, ceza sahasında attığı golle Fenerbahçe’yi yeniden öne geçirdi ve skor 2-1 oldu. Ancak Samsunspor 89. dakikada Soner Aydoğdu'nun golüyle skoru eşitleyerek maçı 2-2 tamamladı.

Fenerbahçe’de Sakatlık ve Kartlar
Fenerbahçe’de, maç sırasında Fred sarı kart görerek cezalı duruma düştü ve bir sonraki maçta forma giyemeyecek. Ayrıca takımın yıldızı Jayden Oosterwolde, 73. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.