Trendyol 1. Lig’de 9. hafta heyecanı devam ediyor! Bu hafta Boluspor, kendi sahasında Çorum FK’yı ağırlayacak. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Boluspor, evinde alacağı puanlarla moral kazanmak isterken, Çorum FK da deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. İşte Boluspor - Çorum FK maçına dair tüm detaylar...

Çorum FK’nın Durumu

Çorum FK, bu sezon 8 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak istikrarlı bir performans sergiliyor. Attığı 9 gole karşılık, kalesinde 8 gol gören ekip, 10 puanla 13. sırada yer alıyor. Boluspor karşısında alacağı sonuç, Çorum FK'nın ligdeki konumunu daha üst sıralara taşıyabilir.

Osimhen'in akıllara durgunluk veren röveşata golü! Ne kadar yükseğe uçtu? Osimhen'in akıllara durgunluk veren röveşata golü! Ne kadar yükseğe uçtu?

Maçın Hakemleri

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, bu kritik mücadelede düdük çalacak hakemleri açıkladı. Maçı Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Yardımcı hakemler ise Şenol Bektaş ve Azad İlhan olacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Tarık Güldal görev yapacak.

Boluspor - Çorum FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Boluspor ile Çorum FK arasında oynanacak bu kritik maç, 20 Ekim Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Futbolseverler bu önemli karşılaşmayı TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecek.