İlhan Palut’un teknik direktörlüğünde Rizespor, beklenmedik sonuçlar alarak sezona sancılı bir başlangıç yaptı. Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında alınan farklı yenilgiler, sosyal medyada özellikle Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu. İlhan Palut, bu tepkilerle nasıl başa çıkacak?

İlhan Palut'a Tepki Büyüyor: "Bu Ne İş?"

İlhan Palut yönetimindeki Çaykur Rizespor, Süper Lig'de üst üste aldığı farklı mağlubiyetlerle sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında yaşanan ağır yenilgiler sonrası taraftarlar, İlhan Palut'a tepki göstermeye başladı.

Sezonun Zorlu Başlangıcı

Çaykur Rizespor, sezona inişli çıkışlı bir performansla başladı:

Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?

İlk maçta kendi sahasında Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.
İkinci maçta deplasmanda Adana Demirspor'u 2-1 yenerek taraftarlarına umut verdi.
Ancak ardından sahasında Fenerbahçe'ye 5-0 mağlup olması, taraftarlar arasında ciddi eleştirilere yol açtı.

Fenerbahçe Mağlubiyeti Sonrası Tepkiler

Fenerbahçe karşısında alınan 5-0'lık mağlubiyet sonrası, özellikle Galatasaray taraftarları İlhan Palut'a yönelik tepkilerini sosyal medyada dile getirdi. Takımın savunma zafiyetleri ve farklı yenilgilerle sahadan ayrılması, İlhan Palut’un taktiklerini sorgulatmaya başladı.

Galatasaray Karşısında Dağılma

Sezonun 5. haftasında bu kez Galatasaray karşısına çıkan Çaykur Rizespor, 4-0'lık yenilgiyle sahadan ayrıldı. Maçın 72. dakikasında Galatasaray’ın 4-0 öne geçmesiyle birlikte, bu kez Fenerbahçeli taraftarlar da İlhan Palut’a tepki gösterdi. "İlhan Palut bu ne iş?" şeklindeki yorumlar sosyal medyada hızla yayıldı.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Art arda yaşanan farklı mağlubiyetler, özellikle büyük takım taraftarlarının İlhan Palut’un taktik anlayışına olan eleştirilerini artırdı. Fenerbahçe karşısında alınan yenilginin ardından Galatasaray maçında da kalesini gole kapatamayan Çaykur Rizespor, Palut’un yönetimiyle ilgili soru işaretlerini çoğalttı.