Çorum Sınav Eğitim Kurumları, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’de dereceye giren öğrencilerini altın ve plaketle ödüllendirdi.

AHL Park AVM’de faaliyet gösteren Mado'da gerçekleştirilen programa; Vali Yardımcısı Tamer Orhan, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Ahlatcı Holding Genel Müdürü Kasım Kahraman, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür, Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, Okul Aile Birliği Başkanı İş İnsanı Ali Karabacak, Sınav Eğitim Kurumları yönetici, idareci ve öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Çorum Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Selami Tüysüz, bu başarıda öğretmenlerin ve öğrenci ailelerinin payının çok büyük olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Büyük bir hazırlık sürecinin sonunda hayal ettikleri üniversitelere yerleşen öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar dileyen Selami Tüysüz, Sınav Eğitim Kurumları olarak Çorum’un eğitimde daha üst sıralara çıkması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti.

Tüysüz, “Çorum Sınav Eğitim Kurumları olarak 17 yıldır Çorum il 1. si çıkarmanın haklı gururunu yaşamaktayız. 

Değerli gençler, kiminiz doktor, kiminiz ekonomist, kiminiz mühendis belki de kiminiz bizim gibi akademisyen ya da eğitimci olacaksınız. Siz değerli gençlerden tek isteğim Türkiye Cumhuriyeti için hizmet etmeyi vatan sevgisi ve bayrak sevgi ile bütünleşip şuurlu Türk Gençleri olarak ve idealist olmayı ilke edinmenizdir. Bu vatana ve bu millete hizmet etmek tıpkı bizim gibi sizlerin de boynunuzun borcu olsun.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk "Bütün ümidim gençliktedir." diyerek siz değerli gençlere olan inancını ve güvencini bir kez daha vurgulamıştır. Cumhuriyet ışığınız Atatürk rehberiniz olsun” ifadesini kullandı.

Program sırasında; Y-Sözel Çorum İl 1.’si Taylan Atmaca'ya, Y-Eşitağırlık Çorum İl 2.’si Zeliha Yalçın'a, Y-Sayısal Çorum İl 4.’sü Hacer Zeynep Oral'a, Y-Tyt Çorum İl 5.’si Simge Yılmaz'a, Y-Sayısal Çorum İl 6.’sı  Yaşar Dertli'ye protokol üyeleri tarafından altın ve plaket verildi.

Eğitim-İş Sendikası Çorum’da sokağa çıkıyor! Okullar için güvenlik ve hijyen talebi Eğitim-İş Sendikası Çorum’da sokağa çıkıyor! Okullar için güvenlik ve hijyen talebi