Sigara kullanıcıları için üzücü bir haber geldi: Philip Morris sigara grubuna yeni bir zam yapılmış durumda. En düşük fiyat 72 TL'ye, en yüksek fiyat ise 81 TL'ye yükseldi. Zamlı fiyatlar bugünden itibaren geçerli olacak. Detayları haberimizde.

5 Eylül 2024 Sigara Fiyatları: Philip Morris Ürünlerinde Yeni Zam
Sigara fiyatlarında peş peşe yaşanan artışlar, bir yenisiyle devam ediyor. Philip Morris (PM) sigara grubuna yapılan son zamlar, sigara kullanıcılarının dikkatini çekti. İşte güncel fiyatlar ve detaylar:

Philip Morris Sigara Grubuna Yeni Zam
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Philip Morris sigara grubuna zam geldiğini duyurdu. Dündar'ın paylaşımında, "Hayır olsun, sigaraya zam geldi" ifadeleri yer aldı.

Güncel Sigara Fiyatları
En Pahalı Sigara: 81 TL
En Ucuz Sigara: 72 TL
Philip Morris sigara grubunda, paket başı 3-4 TL arasında bir artış gerçekleşti. Bu zam, bugünden itibaren geçerli olacak ve sigara kullanıcıları için fiyat değişikliği anlamına gelecek.

Sarmalık Tütün Fiyatı

Philip Morris grubunun sarmalık kıyılmış tütünü de fiyatlandı. Güncel fiyatı ise 100 TL olarak belirlendi.

ÇOSAD Başkanı Pehlivan: Mesleki eğitim, ülkemizin geleceği için kritik! ÇOSAD Başkanı Pehlivan: Mesleki eğitim, ülkemizin geleceği için kritik!

Zamlı fiyatlarla birlikte, sigara fiyatlarının sürekli artışı kullanıcılar üzerinde ekonomik bir etki yaratabilir. Sigara ürünlerinin artan maliyetleri, hem bireysel bütçeyi hem de genel sigara tüketimini etkileyebilir.