Türkiye güzeli Şevval Şahin, beyaz bikiniyle verdiği pozlarla Instagram'da adeta fırtınalar estirdi. Şahin, tatilin keyfini çıkarırken bir yandan da stilini sergileyerek göz kamaştırdı.

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, güzelliğinin tescil olmasının ardından şöhreti yakaladı. Model olarak kariyerine devam eden Türkiye güzeli Şevval Şahin, diğer yandan özel yaşantısıyla da sık sık magazinde yer buluyor. Son olarak Instagram hesabından tatil karelerini paylaşan Şahin'e beğeni yağdı. Beyaz bikinisiyle verdiği pozlara hayranları kayıtsız kalamadı.

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, geçtiğimiz aylarda bir süredir birlikte olduğu işletmeci Murat Kazancıoğlu ile ilişkisini sonlandırmıştı. Bir süredir hayatında kimse olmayan Şahin, Burak Ateş ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiçeği burnunda sevgililer geçtiğimiz günlerde Bodrum, Türkbükü'nde lüks bir yatın içerisinde objektiflere yansımıştı. 

PAYLAŞIMLARINA BEĞENİ YAĞIYOR

Özel hayatının yanı sıra sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla da gündemden düşmeyen Şahin'e binlerce beğeni ve yorum yağıyor. 

İDDİALI POZLARIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

İddialı pozlarını sık sık Instagram hesabından paylaşan ünlü model, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Şahin'in her paylaşımı magazin gündeminde yer alıyor. 

TÜRKBÜKÜ'NDE TATİL YAPIYOR

2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin ile 2016 Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu, yazın tadını Türkbükü'nde demirledikleri teknede sürdürüyor. Tescilli güzeller, güneşin tadını çıkardıktan sonra, kendilerini Ege'nin soğuk sularına bırakıyor. 

Yönetmen İsmail Güneş: "Sanat, insanları birbirine dost etmeli, düşman değil" Yönetmen İsmail Güneş: "Sanat, insanları birbirine dost etmeli, düşman değil"

BEYAZ BİKİNİLİ KARELERİNİ PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından da tatil pozlarını peş peşe paylaşan Şahin'in beyaz bikinili kareleri nefes kesti. Fit vücudunu gözler önüne seren Şahin'in tatil karesi büyük ilgi gördü. 

Şahin'in paylaşımına; "Bu şarkının ve bu fotoğraf serisinin mükemmel uyumu bende şiir yazma isteği uyandırıyor" notunu düştü.