Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Başkan İmamoğlu, paralimpik şampiyonlarını ağırladı Başkan İmamoğlu, paralimpik şampiyonlarını ağırladı

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE'NİN KADROSU GALATASARAY'DAN İYİ DEĞİL"

"Acun Ilıcalı ne dedi? 'Fenerbahçe tarihinin en iyi santrfor hattını oluşturduk.' dedi. Biz yanlış maç mı seyrediyoruz? Dzeko kaç tane gol kaçırdı? En az 3 tane pozisyondan yararlanamadı. Şampiyonlar Ligi seviyesinde daha gol atman için kaç tane pozisyona gireceksin? Ali Koç ne dedi? 'Öyle bir kadro kuracağım ki şampiyonluk ihtimali bile tartışılmayacak.' dedi. Bu kadroya sen 'Galatasaray'dan çok iyi' diyebilir misin? Diyemezsin. O zaman biz neyi tartışıyoruz?"

"GALATASARAY'IN YAPTIĞINI YAPAMADILAR"

"Galatasaray yönetimi gibi olamadınız, onların yaptığını yapamadınız. Adamlar lige ve Şampiyonlar Ligi'ne santrfor, orta saha ve defans transferini yetiştirdi. Siz hala piyasayı araştırıyorsunuz. Çünkü Şampiyonlar Ligi'ne önem vermiyorsunuz. Burası Hull City değil. Taraftar, sizden hesabını sorar."

"FUTBOLDAN ANLAMIYORLAR"

"Ali Koç kendi taraftarına 7 yıldır aynı senaryoyu izlettiriyor. Bunu söyleyince kötü adam ilan ediliyoruz. Ben bu yönetime güvenmiyorum çünkü futboldan anlamıyorlar. Bari Jose Mourinho'nun isteklerini karşılasınlar. Eğer yapmazlarsa Mourinho'dan farklı tepkiler ortaya çıkar, kimse onu silah zoruyla Türkiye'de tutmuyor. Kapı gibi kontratı var." ifadelerini kullandı.