Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir uzun süredir magazin gündeminde yer alan ünlü çiftlerden biri. Geçtiğimiz haftalarda ilk kez sevgilisiyle paylaşım yapan Sarıkaya, bu kez Mert Demir’e sosyal medya üzerinden sitem etti.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Aşkı

Bir süredir aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti, zaman zaman magazin kameralarına da yakalanıyor. Mutlu birliktelikleriyle dikkat çeken çift, Serenay Sarıkaya’nın sosyal medya üzerinden yaptığı bir yorumla yeniden gündeme geldi.

Mert Demir'in Paylaşımı ve Serenay Sarıkaya’nın Yorumu
Mert Demir, elinde şarap kadehiyle bir fotoğraf paylaşarak “Ben senin için yaşamayı göze almışım” notunu düştü. Bu romantik paylaşım üzerine Serenay Sarıkaya, sevgilisini beklettiği için şakayla karışık sitem dolu bir yorum yaptı:

“Ayıp ayıp aşağıdayım, seni bekliyorum. Yağmur başladı...”

Bu tatlı sitem, çiftin arasındaki samimi ve eğlenceli ilişkiyi gözler önüne serdi.

Reklam Aşkı İddialarına Cevap

Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda ilişkisinin reklam aşkı olduğuna dair çıkan iddialara sert bir şekilde yanıt vermişti. Bu tür iddiaları eleştirerek şu sözleri dile getirdi:

“Böyle şeyler milattan önce de kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? İnsanların buna inanması bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok, ben böyle yaşamıyorum.”

Mert Demir’in Annesinden Onay

Çiftin ilişkisi hakkında Mert Demir’in annesi de geçtiğimiz aylarda olumlu açıklamalarda bulunmuştu. Mert Demir’in annesi, Serenay Sarıkaya ile olan ilişkilerini şu sözlerle onaylamıştı:

Anıl Can yeni şarkısıyla çok sevildi Anıl Can yeni şarkısıyla çok sevildi

“İlişkiyi onaylıyorum, nasıl mutlularsa öyle devam etsinler.”