Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri’nde şıklığı ve zarafetiyle ön plandaydı. New York’ta düzenlenen ödül töreninde Serenay'ın cesur kıyafet seçimi ve Cem Yılmaz’ın yaptığı gönderme, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Türk sinema ve dizi dünyasının parlayan yıldızlarından Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen prestijli 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri'nde tüm gözleri üzerine çekti. GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü'nü kazanan Sarıkaya, geceye katıldığı etkileyici kıyafetiyle de gündeme oturdu. 31 yaşındaki oyuncunun derin dekoltesi, sosyal medyada günün konusu oldu.

Sarıkaya, duygularını sosyal medya üzerinden paylaştığı bir mesajla dile getirdi: "Bu ödül haberini aldığımdan beri çok heyecanlıyım. Hem ülkem adına, hem de gelecekte yapacaklarım adına büyük bir gurur duyuyorum. Bu yolda öğrendiklerim, bana cesaret, sabır ve yaratıcılık gibi değerleri kattı. İnanıyorum ki, bu değerlere sahip herkes bir gün başarıya ulaşacak."

TFF heyeti Külliye'de TFF heyeti Külliye'de

Ancak gecenin bir diğer konusu da Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Cem Yılmaz oldu. Ünlü komedyenin, Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme yaptığı düşünülen bir paylaşımı sosyal medyada büyük yankı buldu. Yılmaz'ın bu paylaşımı, onlarca yorum ve tepkiyle karşılandı.

Bu durum, Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın adının yeniden bir arada anılmasına neden oldu. Şarkıcı Mert Demir ile adı anılan Sarıkaya'nın özel hayatı da magazin gündeminden düşmüyor.

Serenay Sarıkaya'nın başarısı ve Cem Yılmaz'ın esprili yorumu, sosyal medyada gün boyu en çok konuşulanlar arasında yer aldı.