Turhal'ın kalbi sayılan Yeşilırmak Nehri'nde ilçenin en büyük vizyon projelerinden biri olan "Kanal Turhal"ın son aşamalarına gelindi.  Bu projede yer alan yürüyüş ve bisiklet yolları, seyir terasları, ve geniş yeşil alanlar şehrin estetik dokusuna modern bir dokunuş katacak. Bu büyük projeyi yerinde takip eden Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, çalışmaların hızla ilerlediğini ve hummalı bir tempoda devam edildiğini belirtti.

Tokat'tan kısa kısa Tokat'tan kısa kısa

Başkan Bekler, "Pazar Mahallesi'nde Yeşilırmak kenarında başladığımız çalışmaların meydan ve yeşil alanlarla buluştuğunu görmek büyük mutluluk. İnşallah bu hafta sonuna kadar projemizi tamamlayıp, halkımıza sunacağız. Asfaltlama çalışmalarımız da aynı hızla devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Semicenk konseriyle açılış yapılacak

Bu özel proje için planlanan tarihte, 24 Eylül Pazar günü coşkulu bir açılış gerçekleştirilecek. Başkan Bekler, "Bu büyük emeğin sonucunda, şehrimizin vizyon projemiz olan Kanal Turhal'ı, 24 Eylül'de gerçekleştireceğimiz etkinlik ve akşam saat 20.00'da düzenlenecek olan Semicenk konseriyle vatandaşlarımıza sunmaktan onur duyarız. Tüm Turhal halkını bu özel güne davet ediyoruz. Projemiz, şehrimize ve bölgemize hayırlı olsun." dedi.