Batman'ın Kozluk ilçesinde görev yaparken öğrencilerine karne dağıttıktan sonra hain teröristler tarafından şehit edilen Çorum-Osmancıklı müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, şehadetinin yıldönümünde mezarı başında CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve parti yöneticileri tarafından dualarla anıldı.

Feci kaza! Seyir halindeki araç park halindeki otomobile çarptı: 8 yaralı Feci kaza! Seyir halindeki araç park halindeki otomobile çarptı: 8 yaralı

7 yıl önce hain terör örgütü tarafından mesleğinin ve hayatının baharında iken şehit edilen Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ı, acılı babası Sadık Yalçın, Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Osmancık Kadın Kolları Başkanı Funda Gökmen, eşi Perinay Gazioğlu Tahtasız ve partililerle birlikte mezarı başında anan Milletvekili Mehmet Tahtasız, “Onun bedenini bu hayattan koparan teröristler ismini ve hatırasını asla yok edemeyecekler” dedi.

CHP heyeti, şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ın mezarına karanfil bırakarak dua etti.

Tahtasız ve beraberindekiler ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Funda Gökmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.