Açılışa özel şok fiyatlarla müşterilerine hizmet sunan SEÇ Market 23 Aralık 2022 Cuma günü saat 14:00'da kalabalık bir katılımla açılış töreni düzenlendi. 


Düzenlenen açılış törenine; Osmancık Belediye Başkan Vekili Hüseyin Cebeci, Osmancık Jandarma Komutanı J.Ütğm Nuri Uyar, Osmancık Emniyet Komiseri, Durhasan Güngör, Burak Gülcan ve Mustafa Bal, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Aker,  Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ, Sanayici iş adamları, daire müdürleri, esnaflar ve çok sayıda davetli misafirler katıldı. 


İşletmeciliğini Osmancıklı genç İşadamı Kalabalık İnşaat Sahibi Erkan Kalabalık’ın yaptığı SEÇ Market, Yeni Camii İmamı Turan Sekili tarafından yapılan açılış duasının ardından işletmenin Osmancık'a ve işletme sahiplerine hayırlı olması temennisi ile hizmete girdi. 


Davetlilerle tek tek ilgilenen işletme sahibi Erkan Kalabalık, SEÇ Market’in Osmancık’a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılışa özel fiyatları ile dikkat çeken SEÇ Market misafirler tarafından tam not aldı. 
SEÇ Market İşletme Sahibi Osmancıklı genç İşadamı Kalabalık İnşaat Sahibi Erkan Kalabalık, “SEÇ Market sağladığı kurumsal altyapı sayesinde, fiyat avantajları, güvenli gıda ve zengin ürün çeşitliliğiyle paydaşlarının rekabet gücünü artırarak büyümeye hızla devam ediyor.


Marketimiz geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilik altyapısıyla buluşturan SEÇ Market, bayilerine sunduğu geniş ürün çeşitleri ve uygun fiyat avantajlarıyla yoğun rekabetin yaşandığı sektörde konumunu güçlendiriyor, cirosunu ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyoruz. Bizlerde iş ortaklığına attığımız adım ile Osmancık halkına uygun fiyat, kaliteli hizmet ve güler yüzlü personelimiz ile hizmet sunmaya başladık. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş dost ve yakınlarımıza sonsuz teşekkür ederiz" dedi. 

Hitit eserleri Güney Kore’de sergilenecek Hitit eserleri Güney Kore’de sergilenecek