Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, bir süredir kendisinden haber alınamayan ve vekil imamlık yapan İlahiyat Fakültesi öğrencisi Bekir Türker'in cansız bedeni, boş bir arazide bulundu.

Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi? Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi?

Bekir Türker'den, 13 Mayıs gününden itibaren haber alınamamıştı. Durumdan endişe eden arkadaşları, durumu polis ekiplerine bildirdi. Durumun bildirilmesinin ardından inceleme başlatan polis ekipleri, genç öğrencinin cep telefonunu Adapazarı ilçesi Kuzey Terminal bölgesindeki boş bir arazide buldu.

Detaylı bir araştırmanın ardından, Türker'in cansız bedeni sabah saatlerinde Adapazarı ilçesi Dağdibi Mahallesi'nde bulunan boş bir arazide bulundu.

Polis ekipleri, genç İlahiyat Fakültesi öğrencisinin ölümü üzerine cinayet şüphesiyle çok yönlü bir soruşturma başlattı.

Bekir Türker'in ölümü, ailesi, arkadaşları ve İlahiyat Fakültesi öğrencileri üzerinde büyük bir şok etkisi yarattı. Türker'in ani ve şüpheli ölümünün ardından tüm gözler, olayın aydınlatılmasını bekleyen polis soruşturmasına çevrildi.

İHA