Saadet Parti teşkilatı Osmancık Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere'yi makamında ziyaret etti.
SP GİK Üyesi Yanmaz; " 'Saadet Sahada' kapsamında Türkiye genelinde Parti teşkilatı olarak ziyaretlerde bulunuyoruz. Bizlerde bu hafta Çorum İl ve ilçeleri ziyaret ediyoruz. Esas ana ziyaretlerimiz esnaflarımız. Beraberinde mülki amirlerimizi, STK'ları ve basınımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizin amacı seçim çalışması değil, partimizin teşkilat çalışmasıdır. Sizler basın olarak ilçeye hizmet vererek tanınması ve gelişmesine katkıda bulunuyorsunuz. Yerel esnafa sahip çıkılmakla birlikte yerel basına da destek verilmelidir. İşinizde başarılar dilerim" dedi.

Hayvan barınaklarında neler oluyor? Gebze, Ümraniye ve Kırklareli'deki olaylar ülkeyi ayağa kaldırdı Hayvan barınaklarında neler oluyor? Gebze, Ümraniye ve Kırklareli'deki olaylar ülkeyi ayağa kaldırdı


Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Muhammed Cüneyt Yanmaz, SP Osmancık Sorumlusu Eyüp Ergün,
SP Osmancık İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu, SP Çorum Gençlik Kolları Başkanı Fatih Işık, ve Çorum teşkilatını misafir eden Çetindere nazik ziyaretlerinden ve çiçek takdiminde dolayı Muhammed Cüneyt Yanmaz ve Halil İbrahim İnoğlu ile beraberindekilere teşekkür etti.