Saadet Partisi’nin Çorum’daki etkinliğinde, İl Başkanı Faruk Cıdık, AKP’nin Türkiye’yi krizlerle boğuşan bir ülke haline getirdiğini belirtti. Toplantı, Çatak Tabiat Parkı'nda gerçekleştirildi ve Millî Görüş’ün ülkenin gerçek kurtuluşu olduğu mesajı öne çıktı.

Saadet Partisi’nden Kritik Açıklamalar

Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatı, Ağustos ayı İl Divan Toplantısını Çatak Tabiat Parkı’nda gerçekleştirdi. Toplantıya, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Bölükbaş, 20. Dönem Refah Partisi Çorum Milletvekili Zülfikar Gazi, eski RP İl Başkanı Yaşar Soluk ve eski MGV Şube Başkanı İsmet Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu birçok teşkilat mensubu katıldı.

Faruk Cıdık’tan Sert Eleştiriler ve Millî Görüş Vurgusu

Toplantıda konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, 22 yıllık AKP iktidarını eleştirerek, “Türkiye’nin kurtuluş reçetesi, Millî Görüş’tedir. Er ya da geç, basiretli halkımız, Millî Görüş’ün tek ve gerçek temsilcisi olan Saadet Partisi’nde buluşacaktır” ifadelerini kullandı.

Cıdık, Türkiye'nin ve tüm insanlığın büyük krizlerle karşı karşıya olduğunu belirterek, Millî Görüş’ün ve Saadet Partisi'nin çözüm önerilerini vurguladı: “Âdil bir düzen, yeniden büyük bir Türkiye ve yeni bir dünya düzeni, sadece Millî Görüş kadroları ile mümkündür. Saadet Partisi’nin temsil ettiği değerler, herhangi bir değerler sistemi değildir. Millî Görüş’ün asıl ve yegâne temsilcisi Saadet Partisi, tüm insanlığın saadetine vesile olacak kurtuluş reçetesini sunmaktadır.”

Millî Görüş Kadrolarının Önemi

Çorum’un talepleri Ankara’da gündemde: CHP heyeti Mansur Yavaş’ı ziyaret etti Çorum’un talepleri Ankara’da gündemde: CHP heyeti Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

Cıdık, Saadet Partisi'nin iktidar yolundaki çalışmalarının önemine dikkat çekerek, “Millî Görüş kadroları işte bu önemi çok iyi idrak etmiş donanımlı ve heyecanlı kadrolardır. Dolayısıyla inancımız odur ki, tüm bu gayretli çalışmalarımızın sonucunda basiretli halkımız, er ya da geç, Saadet Partisi’nde gönül birliği yapacaktır” dedi.