2WEI ve Edda Hayes tarafından yazılan ve yorumlanan şarkı, aslında Imagine Dragons tarafından yayımlanan aynı isimli şarkının bir versiyonu. Şarkının orijinal hakkı Universal Music Publishing'in elinde bulunurken, 2WEI ve Edda Hayes’in yorumlaması Riot Games tarafından lisanslanmış durumda.

Video, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve birçok kullanıcı, şarkının fark edilmesi üzerine Riot Games yetkililerini etiketlemeye başladı. Riot Games’de Uluslararası Operasyonlar görevini üstlenen Bahadır 'Dunpy' Güven’in manidar paylaşımlarının ardından AK Parti’nin videosu, telif hakkı nedeniyle yayından kaldırıldı.

TEKNOFEST 2024 Roket Yarışmasında genç mühendisler Aksaray’da gökyüzünde yarışıyor TEKNOFEST 2024 Roket Yarışmasında genç mühendisler Aksaray’da gökyüzünde yarışıyor

AK Parti, daha önce de bir başka videosunda Jungkook’un "Dreamers" şarkısını kullanmıştı.

'SEZON 10 SİNEMATİĞİNİ BIRAKIN'

Video, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tarafından paylaşıldı ve büyük ilgi uyandırdı. Ancak, LoL sunucusu Dora 'Stratera' Özsoy'un "sezon 10 sinematiğini bırakın" sözleriyle beraber seçim videosuna gösterilen ilgi arttı.

Durumun ortaya çıkmasının ardından, pek çok oyuncu ve kullanıcı, parçanın kullanımı için telif ödenip ödenmediği ve gerekli yerlerden izin alınıp alınmadığı konusunda endişelerini dile getirdi.

Haber Merkezi