Korkutan bu istatistikler sonrasında, yetkililer harekete geçiyor: Yolu daha güvenli hale getirmek için aşırı hız kontrolüne daha fazla önem verilecek.

İnan Kıraç kimdir? İnan Kıraç'ın serveti ne kadar? İnan Kıraç kaç yaşında ve nereli? İnan Kıraç kimdir? İnan Kıraç'ın serveti ne kadar? İnan Kıraç kaç yaşında ve nereli?

Kazaların ana nedeni tespit edildi
Reşadiye-Aybastı İl yolunda meydana gelen trafik kazaları incelendiğinde, kazaların ana nedeninin aşırı hız kaynaklı olduğu tespit edildi. Aşırı veya uygunsuz hız aynı zamanda diğer nedenlere bağlı olarak meydana gelen trafik kazalarının da şiddetini artıran temel etkendir. Bu kapsamda, trafik kazalarının azaltılması, etkin, sürekli ve yoğun hız denetimleri ile trafik güvenliğinin azami şekilde sağlanması maksadıyla; Trafik Jandarması Timleri vasıtasıyla Reşadiye-Aybastı İl Yolunda yapılan radarla hız denetimleri önümüzdeki dönem artırılarak devam edileceği bildirildi. 

Jandarma uyardı
Tüm sürücülerimizin kullandıkları araç cinslerine göre hız limitlerine uymaları önem arz etmekte olup, yapılan hız denetimlerinin ayrıca diğer tüm trafik ihlallerinin önlenmesinde de ana etken olduğu unutulmamalıdır. Değerli sürücülerimiz; hız felakettir. Hızınız ile değil dikkatiniz ile fark edilin çünkü "Bu yolda size çok güveniyoruz"