İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Real Madrid'in Atalanta ile oynayacağı UEFA Süper Kupa maçında sahaya süreceği ilk 11'i belirledi.

Carlo Ancelotti, yarım yamalak hazırlık dönemini çok dikkate almayıp kafasındaki ilk 11'le Atalanta karşısına çıkma kararı aldı.

Çarşamba günü Atalanta karşısında sezonun ilk resmi maçında UEFA Süper Kupası'nı kazanmaya çalışacak olan İspanyol devi Real Madrid'in maç 11'i belli oldu.

İspanyol basınına göre Ancelotti riske girmeyecek ve bildiği kadroyla sahaya çıkacak.

Varşova'daki maçta kaleci Courtois'ya emanet edecek olan İtalyan, bekleri Carvajal ve Mendy'den stoperleri ise Rüdiger ve Militao'dan oluşturacak.

Defansif orta saha olarak Tchouameni'yi kullanacak olan Ancelotti bu oyuncunun önünde Fede Valverde ve Bellingham'ı görevlendirecek. Yani Bellingham'ı geçen seneki pozisyonun daha gerisinde kullanacak.

Hücum bölgesinde ise yeni transfer Mbappe ve Vinicius'un yanı sıra eleştirilerin odağındaki Rodrygo'yu göreceğiz.

Hazırlık kampının en iyi iki oyuncusu Arda Güler ve Brahim Diaz ise 4-3-3 ile sahaya çıkacak takımda yedek kulübesinde bekleyecek.

Bursa Gürsu'nun yetenekli kramponları eğitilecek Bursa Gürsu'nun yetenekli kramponları eğitilecek

Yedekte bekleyecek bir başka ise Luka Modric olacak. Endrick'te Ancelotti'nin riske girmeme politakısının bir başka kurbanı olarak takımla hiç maça çıkmayan Mbappe'nin yedeği olacak.