Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, elindeki kadro üzerinde çeşitli denemeler yapıyor. Milan maçında denediği taktikleri Barcelona karşısında da sürdürecek olan Ancelotti, genç yetenek Arda Güler'e ilk 11'de yer verecek. Ancelotti'nin Real Madrid'i sahaya 4-3-3 dizilişiyle süreceği öğrenilirken, Arda Güler bu kez orta sahada görev yapacak.

Real Madrid'in Barcelona Maçı 11'i:

Courtois
Militao
Rüdiger
Lucas Vazquez
Fran Garcia
Modric
Arda Güler
Ceballos
Brahim Diaz
Rodrygo
Endrick

Barcelona'nın Muhtemel Kadrosu:

Ter Stegen
Héctor Fort
Lenglet
Íñigo Martínez
Martín
Bernal
Casadó
Julián Araújo
Pablo Torre
Pau Víctor
Lewandowski

Milan maçında kampta olmayan Militao ve Rodrygo, Barcelona maçında ilk 11'de görev yapacak. İlk maçta görev yapan Vallejo ve Mario Martin ise bu kez ilk 11'de yer almayacak.

El Clasico'da Heyecan Dorukta: Arda Güler'in Performansı Merakla Bekleniyor

Sivasspor’da Konyaspor maçı hazırlıkları sürüyor Sivasspor’da Konyaspor maçı hazırlıkları sürüyor

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'in performansı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Barcelona karşısında orta sahada görev alacak olan Güler, yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Carlo Ancelotti'nin taktik denemeleri ve oyuncu tercihleri, maçın sonucunu belirlemede önemli rol oynayacak.

ABD'deki El Clasico: Futbolseverler İçin Büyük Heyecan

Real Madrid ve Barcelona arasındaki bu büyük mücadele, ABD'deki futbolseverler için de büyük bir heyecan kaynağı olacak. İki dev takımın hazırlık maçında karşı karşıya gelmesi, sezon öncesi futbol şöleni yaşatacak. Futbolseverler, bu unutulmaz karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyor.