Taze fasulyede fiyatlar düşecek mi? Taze fasulyede fiyatlar düşecek mi?

PTT, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi, şimdi daha kolay şartlarla sizleri bekliyor. Peki, bu krediye kimler başvurabilir ve şartlar nelerdir?

PTT’nin Temmuz ayı destek ödemesi fırsatları devam ediyor. Nakit ihtiyacı olanlar, yüksek banka faizi ödemek istemeyenler PTT’nin kampanyalarına yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle emekliler ve asgari ücretliler için PTT kredisi kampanyaları hem düşük limitli olmaları hem de düşük faizli olmaları nedeniyle en cazip seçenekler oluyor. Peki PTT kredisi şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? İşte PTT kredi kampanyası detayları…

PTT kredi fırsatları devam ediyor. Nakit ihtiyacı olanlar için hem düşük faizli hem de hızlı kredi imkanı açıklandı. Emekli ve asgari ücretliye başta olmak üzere sağlanacak olan yeni düşük faizli kredi imkanı 10.000 TL’den başlıyor. 50.000 TL’ye kadar da başvuru yapmak ve 36 aya kadar vadeli kredi almak mümkün. İşte PTT’nin yeni kredi fırsatları…,

PTT’DEN HIZLI KREDİ FIRSATLARI
Düşük faiz oranı ile kredi veren PTT’den yeni bir kampanya daha yayınlandı. 10.000 – 50.000 TL arasında kredi verecek olan PTT, emekli ve asgari ücretli çalışanlara öncelikli olarak başvuru şansı tanıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
PTT’den düşük faizli kredi almak bankalara göre çok daha kolay. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak ve düzenli bir gelire sahip olmak dışında hiçbir şart aranmıyor. Üstelik başvurular da pratik ve kolay bir şekilde yapılabiliyor.

TC KİMLİKLE BAŞVURMAK YETİYOR
PTT kredi kampanyasından yararlanmak için yapmanız gereken tek şey TC kimlikle başvuru yapmak. PTT şubelerinden sadece birkaç dakika içinde başvurunuzu tamamlayabilir, hemen düşük faizli kredi desteği alma şansına siz de sahip olabilirsiniz.