Sivasspor kafilesi Konya’ya gitti Sivasspor kafilesi Konya’ya gitti

UEFA Uluslar Ligi A Ligi’nde Portekiz, sahasında Hırvatistan'ı ağırlayacak. Cristiano Ronaldo’nun önderliğindeki Portekiz, evinde üç puan almayı hedeflerken, Hırvatistan da güçlü kadrosuyla sahada olacak. Bu büyük karşılaşma saat 19:45’te Exxen’de canlı olarak yayınlanacak.

Portekiz - Hırvatistan Maçı: Tarih, Saat ve Kanal Bilgileri
UEFA Uluslar A Ligi'nde heyecan devam ediyor. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda beklentilerin altında kalan Portekiz ve Hırvatistan, bu kez Uluslar Ligi’nde karşı karşıya geliyor. İki güçlü takımın mücadelesinde, Portekiz ev sahibi avantajını kullanarak üç puanla başlamak istiyor. Hırvatistan ise deplasmanda galip gelerek Uluslar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Portekiz - Hırvatistan Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?
Portekiz ve Hırvatistan arasındaki kritik mücadele, 5 Eylül 2024 tarihinde oynanacak. Karşılaşma, saat 19.45’te başlayacak.

Maç Hangi Kanalda?
Bu önemli karşılaşma, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen futbolseverler, Exxen platformu üzerinden maçı takip edebilirler.

Karşılaşmanın Hakem Kadrosu
FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Portekiz ile Hırvatistan arasındaki bu zorlu maçı yönetecek. Yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. VAR hakemliği görevini Bastian Dankert, AVAR görevini ise Katrin Rafalski üstlenecek.

Portekiz'in İlk 11'i

Kaleci: Diogo Costa
Defans: Dalot, Dias, Inácio, Nuno Mendes
Orta Saha: Vitinha, Bruno Fernandes, Pedro Neto
Forvet: Bernardo Silva, Rafael Leão, Cristiano Ronaldo

Hırvatistan'ın İlk 11'i
Kaleci: Livakovic
Defans: Gvardiol, Pongracic, Sutalo, Sosa
Orta Saha: Kovacic, Modric, Baturina
Forvet: Jakic, Pasalic, Kramaric

Maç, Portekiz’in Lizbon şehrinde yer alan ünlü Estadio do Benfica Stadı'nda oynanacak. Zorlu mücadelede Portekiz, Cristiano Ronaldo önderliğinde, Hırvatistan ise Luka Modric liderliğinde sahaya çıkacak.