"Yargı" dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile tanınan Pınar Deniz, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Deniz, katıldığı programın hazırlık aşamalarını takipçileri ile paylaştı ve “Alo İbrahim Selim, ben geliyorum. Hazır mısın?" notunu düştü.

Pınar Deniz, program için tercih ettiği dantelli transparan büstiyer ve kargo tarz pantolonu ile sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazandı. Paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Deniz, takipçilerinin övgü dolu yorumlarına mazhar oldu.

Kullanıcılar Pınar Deniz’in paylaşımına, 'Çok güzelsin', 'Hanımefendi neden bu kadar güzelsiniz?', 'Prenses', 'Buzlar kraliçesi olmuşsun' gibi yorumlarla karşılık verdiler.

Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

İbrahim Selim’in programına katılmasının ardından Pınar Deniz'in doğal güzelliği ve karizmatik tarzı bir kez daha gündem oldu. Deniz’in özgün tarzı ve eşsiz güzelliği, takipçilerinden tam not alırken, popülerliğini artırmaya devam ediyor.