Pegasus Hava Yolları, 10-11 Ekim 2024 tarihlerinde geçerli olan yeni bir yurt dışı bilet kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında alınan biletlerle, 1 Kasım 2024 - 30 Mart 2025 tarihleri arasında uygun fiyatlarla yurt dışı seyahat imkanı sunuluyor. Pegasus'un sunduğu bu fırsatla, seyahatseverler 9 Euro + vergilerden başlayan fiyatlarla Avrupa'nın ve dünyanın farklı destinasyonlarına uçabilecekler.

Pegasus’un Yurt Dışı Kampanyası Detayları

Kampanya, 250 bin koltuk için geçerli olup, biletler 10 Ekim 2024 tarihinde saat 09:00 itibarıyla satışa sunulmuş durumda. Seyahatseverler, bu sınırlı sayıdaki biletlerden yararlanarak uygun fiyatlarla yurt dışına çıkma fırsatını yakalayabilirler.

Uçuş Rotaları ve Başlangıç Fiyatları

Kampanyanın geçerli olduğu uçuş hatları ve fiyat detayları ise şöyle:

9€ + vergilerle başlayan uçuş rotaları: İstanbul Sabiha Gökçen’den Atina, Berlin, Londra, Paris gibi popüler şehirlere uygun fiyatlarla uçuş imkanı sunuluyor. Ayrıca İzmir ve Ankara çıkışlı bazı uçuşlar da bu kampanyaya dahil.

19€ + vergilerle başlayan rotalar: Amsterdam, Madrid, Oslo ve Stockholm gibi destinasyonlar bulunuyor.

29€ + vergilerle başlayan hatlarda ise Abu Dabi, Bağdat ve Barselona gibi şehirler yer alıyor.

Diğer Destinasyonlar ve Fiyat Seçenekleri

39€ + vergilerle Moskova ve Almatı gibi destinasyonlar,
49€ + vergilerle Basra, Cidde ve Karaçi gibi hatlar,
59€ ve üzeri fiyatlarla Antalya çıkışlı Almatı, Bişkek ve Moskova gibi noktalara uçuşlar mevcuttur.
Avantajlı Bilet Fiyatları ve Seyahat Dönemi
Bu kampanya sayesinde, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak uygun fiyatlarla bilet almak mümkün. 9 Euro gibi düşük başlangıç fiyatlarıyla bile yurt dışına seyahat edebilme fırsatı sunan Pegasus, bütçe dostu seyahat imkanlarıyla dikkat çekiyor.

Kampanya Koşulları ve Geçerli Hatlar

Ayazın Sonu Güneş 59. Bölüm Tek Parça İzle! Kanal D Ayazın Sonu Güneş son bölüm izle Ayazın Sonu Güneş 59. Bölüm Tek Parça İzle! Kanal D Ayazın Sonu Güneş son bölüm izle

Kampanya kapsamında yer alan destinasyonlar arasında İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Ankara ve Antalya çıkışlı birçok Avrupa ve Orta Doğu şehri bulunuyor. Bu fırsat, 10-11 Ekim 2024 tarihlerinde bilet alan yolcular için geçerli olacak ve 1 Kasım 2024 ile 30 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat etme imkanı sunacak.