Supangle, süt ve kakao ile hazırlanan bir tatlı çeşididir. Pastanelerin kullandığı orijinal supangle tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Bu lezzetli tarifi öğrenmek için haberimize göz atın!

Supangle, hem sütlü hem de çikolatalı tatlıları sevenlerin vazgeçilmezidir. Pastane usulü supangle tarifini sizin için araştırdık. Bu kolay ve pratik tarifi uygulamak için haberimizi okuyun!
 

ORJİNAL SUPANGLE TARİFİ:

MALZEMELER

3,5 su bardağı süt
1 paket vanilya
2 çorba kaşığı un
4 çorba kaşığı kakao
3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı tereyağı 

YAPILIŞI

Derin bir tencerenin içerisine sütü, kakao, toz şeker ve unu alarak güzelce çırpın.

Tahta kaşıkla karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.

Pişince ocaktan alıp vanilyayı ve margarini ilave edin ve karıştırın.

Kaselere paylaştırıp, soğumasını bekleyin. 

MasterChef Hamsi Kuşu tarifi: Nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir? MasterChef Hamsi Kuşu tarifi: Nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?

Üzerine hindistan cevizi, damla çikolata, fındık veya ceviz serperek servis edebilirsiniz. 

Afiyet olsun...