Sosyal medyada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in içkili bir mekandaki görüntüleri gündem oldu. Özel, bu konuda yaptığı açıklamada içki içmeyi gizleyecek bir şey olmadığını ve içkiye saygı gösterdiğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den İçki Yorumları: "Bir Duble Rakı İçtim"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, son dönemde sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan yorumlara yanıt verdi. Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olduğu programda, özel hayatına dair bazı detayları da paylaştı. İşte Özgür Özel’in içki konusundaki açıklamaları ve sosyal medyada dikkat çeken tepkileri:

Özgür Özel'in İçki Açıklaması
Özgür Özel, İstanbul'da bir deniz kenarı mekânında arkadaşlarının eşine sürpriz bir parti düzenlediği bir geceye katıldığını belirtti. Sosyal medyada bu kutlamanın "içkili mekan" olarak paylaşılmasına tepki gösterdi. Özel, merak edenler için kendisinin bir duble rakı içtiğini açıkladı.

Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki

"Bir Duble Rakı İçtim"

Özel, sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara yanıt verirken, "Birisi beni takip etmiş, karşıdan video çekmiş, 'Özgür Özel içkili restoranda bilmem bir şey yapıyor' diye paylaşmış. Merak ediyorsa bir duble de rakı içtim. Onu da içki içmeyi şeytanlaştıracaklar gizleyeceğiz diye bir şey yok" dedi.

İçki İçmeyenlere Saygı
Özgür Özel, içki içmeyenlere de saygı duyduğunu belirterek, "İçki içtiğimi gizlemem ama kimsenin gözüne de sokmam. İçki içmeyene de saygı gösteririm, içene de saygı gösteririm. Bu özgürlüklerin hepsinin kullanılmasından yanayım" ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşılan Fotoğraflar
Kutlamanın yapıldığı gece, Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşılmıştı. Bu paylaşım, kutlamanın içki içeren bir etkinlik olduğu izlenimi vermişti.

Özgür Özel’in açıklamaları, kişisel özgürlükler ve toplumda içki konusundaki tutumlarla ilgili önemli bir tartışmayı gündeme getirdi. Genel Başkan’ın bu konudaki açık ve net tutumu, hem destek hem de eleştirilerle karşılandı.