Proje ile kayıpların bulunmasında hem güvenlik güçlerine hem de ailelere yardımcı olunacak. Osmancık Nenehatun Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğretmenlerinden Tuğçegül İşcan ve Rabia Doğan Altınışık Sevgi İzi projesini Osmancık'ta hayata geçirip, aileleri bilgilendirdiler.




Tekeci; "Öğretmenlerimiz Tuğçegül İşcan ve Rabia Doğan Altınışık salonumuza gelerek sevgi izi projesi hakkında bilgilendirmeye bulundu. Bu kapsamda ilçede böyle örnek ve güzel bir projeye bende seve seve ortak olmak istedim. Bende bir çocuk annesiyim. Evlatlarımız ve hastalarımız hepimiz için kıymetli ve değerli. Sevgi İzi dövmesi sayesinde de kaybolma riskine karşın bulunma daha da kolaylaşacak. Salonumuza bugüne kadar 15 kişi geldi ve sevgi izi dövmesi yaptık. Halende yapmaya devam ediyoruz. Böyle bir örnek üaprojede emek sarfenden öğretmenlerimiz İşcan ve Altınışık ile emeği geçen tüm yetkilileri tebrik ediyorum" dedi.

2025 IMEI kayıt ücreti ne kadar olacak? Yurt dışı telefon getirmenin bedeli artıyor mu? 2025 IMEI kayıt ücreti ne kadar olacak? Yurt dışı telefon getirmenin bedeli artıyor mu?