Osmancık'ta 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 9 Eylül’de Başlıyor

Çorum’un Osmancık ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı, 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor. İlçede tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, okulların yeni döneme hazır olduğunu açıkladı.

"Ders Kitaplarınız Sıralarınızda Hazır"

İdris Makineci, yeni eğitim öğretim yılına ilişkin yaptığı açıklamada, “9 Eylül 2024 Pazartesi günü itibarıyla yeni eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Ders kitaplarınız sıralarınızda hazır, okul ve kurumlarımız tüm gereksinimleri karşılamak üzere hazır, öğretmenlerimiz de büyük bir motivasyonla öğrencilerimizi bekliyor” dedi.

Okullarda Tüm Hazırlıklar Tamamlandı

İdris Makineci, okulların altyapı ve eğitim materyalleri açısından eksiksiz bir şekilde eğitime hazır hale getirildiğini belirterek, öğrencilerin ve öğretmenlerin sorunsuz bir eğitim yılı geçirmeleri için tüm önlemlerin alındığını vurguladı.

Eğitimde Güçlü Başlangıç

Osmancık'ta motosiklet kontrolden çıktı, çöp konteynerine çarptı! Osmancık'ta motosiklet kontrolden çıktı, çöp konteynerine çarptı!

Osmancık ilçesinde yeni eğitim öğretim yılı güçlü bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Tüm hazırlıklar tamamlanırken, öğrenciler yeni döneme hazır bir şekilde başlayacak.