Kaymakam Duman, Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Dilbaz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında, ilçenin güvenlik durumu ve emniyetin yürüttüğü faaliyetler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Diğer Kurumlara Yapılan Ziyaretler

Kaymakam Furkan Duman, İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek İlçe Müftüsü Dr. Eyyup Aydın ile görüştü. Ayrıca, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Hizmet Merkezi, Özel İdare Müdürlüğü, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB), Milli Emlak Şefliği ve Nüfus Müdürlüğü gibi çeşitli kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde kurum müdürlerinden yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi aldı.

Osmancık'ta 'Özel Eğitimden Özgür Dokunuşlar' sergisi açıldı Osmancık'ta 'Özel Eğitimden Özgür Dokunuşlar' sergisi açıldı

Hedef: İlçede Etkin ve Verimli Çalışmalar


Kaymakam Duman, ziyaretler sırasında kurum ve kuruluşların mevcut durumu, projeleri ve sorunları hakkında bilgi alarak, ilçede etkin ve verimli çalışmalar yürütülmesi için işbirliği ve koordinasyonun önemine vurgu yaptı. İlçedeki tüm kurumlarla yakın işbirliği içinde olacağını belirten Kaymakam Duman, Osmancık’ın gelişimi için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.