Çorum’un Osmancık ilçesinde gerçekleştirilen KÖYDES projelerinin ihale işlemleri başarıyla sonuçlandı. İbrahim Şişli, köylerdeki içme suyu, yol ve altyapı çalışmalarına dair bilgileri paylaştı.

Osmancık’ta okul servisleri denetlendi Osmancık’ta okul servisleri denetlendi

Osmancık’ta KÖYDES Programı Kapsamındaki İhaleler Tamamlandı

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Şişli, Osmancık ilçesinde KÖYDES programı kapsamında gerçekleştirilen hizmetlerin ihalesinin tamamlandığını duyurdu. Şişli, 2024 yılı için Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen projelerin ayrıntılarını paylaştı.

İhale Edilen Projeler

İbrahim Şişli, 2024 yılı KÖYDES programı kapsamında ihale edilen projeleri şu şekilde sıraladı:

Çampınar Köyü: İçme suyu depo yenileme işi
Tekmen Köyü: İçme suyu depo yenileme işi
Öbektaş Köyü: İçme suyu depo yenileme işi
Aşıkbükü Köyü: Ishaklı-Esenli mahalleleri içme suyu deposu, isale hattı, motopomp, su deposu ve güneş enerjisi sistemi (GES) yapım işi
İnal Köyü: İçme suyu sondajı ve GES yapım işi
Pelitcik Köyü: Menfez korkuluk işi
Yağsiyen Köyü: Havdan mahallesi ve Alacağunkışla Alacağunkışlası mahallesi yolu menfez yapım işi

İbrahim Şişli, projelerin tamamlanmasının ardından köylere ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, desteklerinden dolayı Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya’ya, Kaymakam Furkan Duman’a ve Genel Sekreter Recep Çıplak’a teşekkür etti. Şişli, AK Parti olarak verdikleri sözleri yerine getirmeye devam edeceklerini belirterek, "Her zaman olduğu gibi, yine yaparsa AK Parti yapar." dedi.