A.A., uzun süredir çeşitli suçlardan aranan bir isim olarak polis kayıtlarında bulunuyordu. İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü, detaylı bir araştırma ve takip sonucunda A.A.'yı kıskıvrak yakalamayı başardı. Operasyon sırasında direniş göstermeyen A.A., polis ekiplerinin profesyonelliğine dikkat çekerek, “Benim görevim kaçmak, sizin göreviniz yakalamak. Tebrikler beni yakaladınız” ifadelerini kullandı.

Polis Ekiplerinden Başarılı Operasyon

Kargı'da feci kaza! Tır, park halindeki yolcu otobüsüne çarptı! Kargı'da feci kaza! Tır, park halindeki yolcu otobüsüne çarptı!

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.A.'nın yerini tespit etmek için bir süredşr çalışmalar yürütüyordu. Elde edilen istihbarat bilgileri doğrultusunda harekete geçen ekipler, başarılı bir operasyonla A.A.'yı gözaltına aldı. Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, A.A.'nın kaçma girişimleri boşa çıktı.

Adli Süreç Başladı

Gözaltına alınan A.A. hakkında adli işlemler başlatıldı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, A.A.'nın işlediği suçlar detaylı bir şekilde incelenecek ve yargı süreci devam edecek.