"Ömer" dizisinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Barış Falay, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Gamze Karaduman, Melike Güner ve Zerrin Sümer gibi isimlerle başrolü paylaşan Simay Barlas, canlandırdığı Süreyya karakteriyle adından sıkça söz ettiriyor. Barlas'ın tatil pozları ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Simay Barlas, bu defa düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken bikinili pozlarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin son gönderisi, beğeni ve yorumlarıyla adeta rekor kırdı.

İstanbul doğumlu olan ve Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nden mezun olan Simay Barlas, kariyerine "Paramparça" dizisinde canlandırdığı Öykü karakteriyle başlamıştı. "Adı Efsane", "Hayat Bazen Tatlıdır" ve "Zalim İstanbul" gibi popüler dizilerin kadrosunda yer alan Barlas, Murat Yıldırım ile başrolü paylaştığı "Aziz" dizisindeki Efnan karakteriyle büyük çıkış yapmıştı.

TFF heyeti Külliye'de TFF heyeti Külliye'de

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi "Ömer"in kadrosuna dahil olan Simay Barlas, performansıyla izleyicilerden tam not alıyor. Bu sefer de tatil pozlarıyla gündeme oturan Barlas, yazın enerjisini ve güzelliklerini paylaştığı fotoğraflarla takipçilerine yansıtıyor.