Osmancık'ta sürpriz ikram! Yeni mahsul Osmancık pirincinden yapılan pilav karayolunda seyahat edenlere dağıtıldı Osmancık'ta sürpriz ikram! Yeni mahsul Osmancık pirincinden yapılan pilav karayolunda seyahat edenlere dağıtıldı

Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi Resim Atölyesi Grubu ilk olarak Gelincik Anaokulunda daha sonra da Şehit Mustafa Ayna Anaokulunda resim etkinliği kapsamında anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Etkinlik kapsamında çocuklara önce oyun halinde hazırladıkları sunumlarını yaptı.

Palyaço kıyafetleri ile gelen öğrenciler,  minik ellerle boyama etkinliğinden sonra palyaçolar küçük yüzleri boyadı.  Masal okuma ile son bulan etkinlikte her iki tarafta hoş vakitler geçirdi. 
Resim öğretmeni Seher Ortakçı, “Bizim için çok güzel bir etkinlik oldu. 

Öğrencilerimiz için alt yaş grubuna ait eğitim-öğretim deneyimi yaşamaları ayrıca sahip oldukları sosyal sorumluluk bilincinin gelişimine katkı yapmak, gönüllü olmanın hazzını yaşamalarına ortam hazırlamak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte keyifli bir vakit geçirdik, etkinlik kapsamında ilçedeki tüm anaokullarını ziyaret edeceğiz” dedi.