Son olarak 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinde izlediğimiz Nilsu Berfin Aktaş, hayranlarını yeni dizi projesi 'Yaz Şarkısı' ile heyecanlandırmakla kalmayıp, Paris tatilinden paylaştığı fotoğraflarla da gündem oldu. Kendisine 'Yerli Gigi Hadid' yakıştırması yapan hayranları, Aktaş'ın tatilden paylaştığı mini etekli pozlara adeta beğeni ve yorum yağdırdı. Takipçilerinden "Prenses misin", "Paris'te pamuk şeker", "Kombine aşık oldum", "Bebek gibisin", "Bu ne güzellik", "Parlıyorsun" gibi yorumlar alan Aktaş, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki

Nilsu Berfin Aktaş, yeni dizisi 'Yaz Şarkısı'nda Mustafa Mert Koç ile başrolü paylaşacak. 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteriyle de hafızalara kazınan Aktaş, bu kez de Yaz karakterine hayat verecek. Dizi, okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali gerçekleştirmeye çalışan Yaz'ın (Nilsu Berfin Aktaş) hikayesini anlatacak. 'Yaz Şarkısı', Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra reklam filmlerinde de rol alan Nilsu Berfin Aktaş, etkileyici oyunculuğu ve sosyal medyada paylaştığı pozlarla hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Kendine has tarzı ve güzelliği ile adından söz ettiren Aktaş, yeni projesi 'Yaz Şarkısı' ile de izleyicilerin beğenisini kazanmayı hedefliyor.