Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantep FK'yi 3-1 mağlup etti. Karşılaşmayı Kontraspor'da yorumlayan eski futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray’ın rahat bir galibiyet aldığını ifade ederek Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu'nun performanslarını övdü.

SARA'YA ELEŞTİRİ
Kahveci, Gabriel Sara hakkında ise eleştiride bulundu. İlk yarıda başarılı bir oyun sergilediğini söyleyen Kahveci, ikinci yarıdaki performansını beğenmediğini belirterek, “İkinci yarıda ofansif pozisyonda oynadı ama çok kötü değerlendirdi. 23 milyon euroluk bir oyuncudan daha fazlasını bekliyoruz. Final paslarını kötü verdiği için performansını beğenmedim” dedi.

Atakan Karazor kimdir, kaç yaşında, nereli? Milli takımın yeni yıldızı Atakan Karazor hangi takımlarda oynadı? Atakan Karazor kimdir, kaç yaşında, nereli? Milli takımın yeni yıldızı Atakan Karazor hangi takımlarda oynadı?

POZİSYON SARI KART
Lucas Torreira'nın elle oynadığı bir pozisyonda hakem Cihan Aydın'ın kararını da eleştiren Nihat Kahveci, “Torreira'nın pozisyonunda sarı kart verilmeliydi. Sonra 54 faule 1 sarı kart diye konuşuluyor. Bunu da görün!" ifadelerini kullandı.

"HÜCUM HATTI LÜKS"
Galatasaray'ın forvet hattını Bayern Münih ile kıyaslayan Kahveci, takımın hücum oyuncuları hakkında, "Galatasaray'ın hücum hattı lüks. Öyle ki Bayern Münih'te bile bu kadar iyi bir forvet hattı yok. Bana söyleyin, Harry Kane’in yedeği kim?" diyerek Galatasaray’ın hücum hattının gücüne dikkat çekti.