İSTANBUL (AA) - NetWork, sonbahar-kış 2024-2025 koleksiyonunu modaseverlerin beğenisine sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, NetWork'ün, sonbahar-kış 2024-25 koleksiyonu modanın dinamiklerine uyum sağlayan ve geçiş sezonuna dikkat çekici seçenekler sunuyor. Serinleyen havalarda NetWork kalitesiyle şıklık ve konforu bir arada sunan koleksiyon, iddialı duruşlara ışıltı katmayı vadediyor.

Gıdanın geleceğinin konuşulacağı 7. Uluslararası Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi başladı Gıdanın geleceğinin konuşulacağı 7. Uluslararası Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi başladı

Mevsim geçişlerinde vazgeçilmez hale gelen deri ceketler, trençkotlar, denim ceketler ve ince kaşmir kazaklar, NetWork imzasıyla buluştuğu parçalar arasında yer alıyor. Her bir tasarım, modern çizgiler ve özgün detaylarla fark yaratıyor.

Kadın koleksiyonunda yazın sıcak tonlarından kışın sakin renklerine yumuşak bir geçiş sunan NetWork, açık bejden sarı ve vizona uzanan geniş bir renk paletiyle gündüzden geceye sofistike bir görünüm sunuyor. İpek gömlekler ve pamuklu trikoların hafifliği bahar mevsiminin tazeliğini yansıtırken, pastel tonlardaki kaşmir kazaklar şıklığı ve sıcaklığı bir araya getiriyor.

Dış giyimde kısa trençkotlar ve bomber ceketler, sezonun enerjisini gardıroplara taşırken, deri ceketler, elbiseler ve pantolonlar, güçlü detaylarla tasarlanan modern kesimleriyle tarzında öne çıkmayı seven kadınlar için özenle hazırlandı.

Erkek koleksiyonunda bej ve toprak tonlarındaki pantolonlar öne çıkıyor. Klasik trençkotlar ve degrade geçişli deri ve süet ceketler şıklık katıyor. Bu parçalar, her sezon olduğu gibi NetWork erkeğinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. İçi çıkabilen trençkotlar, mevsim geçişlerine mükemmel uyum sağlarken, dikişsiz el yapımı paltolar şıklık sunuyor. Gömlek ceketler, yüzde 100 pamuklu trikolar ve kaşmir kazaklar, sezonun sofistike ruhunu yansıtan detaylarla zenginleşiyor.

NetWork, kalite ve şıklığı her zamanki gibi harmanlayarak, stil sahibi kadın ve erkeklerin gardıroplarını zamansız parçalarla donatmaya devam ediyor.