Kübra, Afşin Kum’un romanından uyarlanan, gizem ve heyecan dolu bir yapım. Başrollerinde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı dizi, izleyiciyi farklı bir yolculuğa çıkarıyor.

KÜBRA DİZİSİNİN KONUS NE?

Netflix'in yeni Türk dizisi "Kübra", Afşin Kum’un aynı isimli romanından uyarlanmış bir yapım. Dizinin hikayesi, Gökhan adında genç ve mütevazı bir adamın yaşamının, telefonuna gizemli mesajlar gelmeye başlamasıyla değişmesini anlatıyor. Gökhan, üye olduğu bir sanal arkadaşlık uygulamasında, Kübra isimli bir hesaptan "Sen farklısın!" mesajı alır. Bu mesajlar zamanla ona, kimse tarafından bilinmeyen ve beklenmeyen olaylar hakkında bilgi ve uyarılar verir. Gökhan'ın bu mesajlarla başlayan yolculuğu, hem destekçiler kazandırır hem de düşmanlar edindirir, ve kendisini "karanlık ve aydınlığın savaşı" olarak gördüğü bir çatışmanın içinde bulur.

KÜBRA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Deha dizisi hakkında bilmeniz gereken her şey: Oyuncular, konusu, nerede çekiliyor? Deha dizisi hakkında bilmeniz gereken her şey: Oyuncular, konusu, nerede çekiliyor?

"Kübra", 8 bölümlük bir dizi ve şu anda sadece Netflix üzerinden izlenebilir. Dizi, İstanbul'un arka mahallelerinde geçiyor ve bu mekanlarda çekiliyor. İzleyiciler, Netflix üyeliği ile diziyi izleyebilirler ve Netflix'in 30 günlük deneme süresini kullanarak diziyi ücretsiz izleme şansına sahip olabilirler

KÜBRA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Çağatay Ulusoy

Aslıhan Malbora

Ahsen Eroğlu

Nazan Kesal

Cihan Talay

Aytek Şayan

Ahmet Mümtaz Taylan

Cemalettin Çekmece

Erdem Şenocak