Narin Güran cinayetinde yeni bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Cem Küçük, 8 yaşındaki Narin’i abisi Enes Güran’ın öldürdüğünü iddia etti. Küçük, Narin’in abisinin bir sırrını gördüğünü ve bu yüzden boğularak öldürüldüğünü açıkladı. Ayrıca anne Yüksel Güran’ın da cinayete tanık olduğunu öne sürdü.

Daha yeşil bir Mudanya için temizlik yaptılar Daha yeşil bir Mudanya için temizlik yaptılar

Narin Güran Cinayetinde Şok İddia: "Narin'i Abisi mi Öldürdü?"

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni ve şok edici iddialar ortaya atıldı. Gazeteci Cem Küçük, bu trajik olayın baş şüphelisi olarak Narin’in abisi Enes Güran’ı işaret etti. Küçük’ün iddiaları, cinayet soruşturmasını farklı bir boyuta taşırken, savcılık da soruşturmayı derinleştiriyor.

Cem Küçük’ün İddiaları

Cem Küçük, cinayetle ilgili yaptığı açıklamalarda, 19 yaşındaki Enes Güran’ın kız kardeşi Narin’i öldürdüğünü öne sürdü. Küçük, Enes’in gizli bir şey yaparken Narin’in bunu gördüğünü ve bunu başkalarına söyleyeceği korkusuyla ablasını boğarak öldürdüğünü iddia etti. Küçük’ün ifadelerine göre, Narin’in boğulma ve tırnak izleri bulunurken, Enes Güran’ın da yüzünde ve boynunda tırnak izleri vardı.

"Anne Yardım Etti mi?" Sorusu Gündemde

Cem Küçük, cinayete tanık olan bir diğer kişinin Narin’in annesi Yüksel Güran olduğunu da iddia etti. İddialara göre, anne Yüksel Güran cinayeti gördü, ancak savcılar bu konuda iki farklı görüşe sahip. Bir savcı, annenin cinayete yardım ettiğini düşünürken, diğer savcı yardım etmediğini ancak duruma göz yumduğunu öne sürüyor. Cem Küçük, annenin olay anında müdahale etmediği ve kızının ölümünü izlediği yönündeki iddiaların da soruşturmanın bir parçası olduğunu belirtti.

Soruşturma Derinleşiyor

Narin Güran cinayetinde baş şüpheli olan Enes Güran ve anne Yüksel Güran hakkındaki soruşturma devam ediyor. Savcılar, olayın tüm detaylarını aydınlatmaya çalışırken, özellikle Enes Güran’ın üzerindeki şüpheler giderek artıyor. Narin’in ölümündeki belirsizlikler, savcılık tarafından detaylı bir şekilde inceleniyor.