Dün gece sosyal medya platformlarında yayılan bir video, Mustafa Sarıgül’ün hedefi haline geldi. Cinsel içerikli olduğu iddia edilen videoyla ilgili olarak Sarıgül, montaj olduğunu belirterek, şantaj ve tehdit içerikli bir komplo ile karşı karşıya olduğunu ifade etti. Mustafa Sarıgül video skandalı hakkında bilmeniz gerekenler...

Sosyal medyada Mustafa Sarıgül'ün olduğu iddia edilen cinsel içerikli bir video yayıldı. Sarıgül, görüntünün montaj olduğuna yönelik açıklama yaptı.CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün olduğu iddia edilen c*nsel içerikli bir video sosyal medyada paylaşıldı.

16 Haziran 2022 tarihi bulunan görüntülerde silahı olan bir erkekle cinsel ilişkiye giren kişinin Sarıgül olduğu iddia edildi.

Mustafa Sarıgül: Montaj, Şantaj, Tehdit İçeriklidir
Bu videonun sosyal medyada yayılmasının ardından Mustafa Sarıgül, X hesabından açıklama yaptı. Sarıgül, 'Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız.' dedi.

İmamoğlu gazileri ağırladı İmamoğlu gazileri ağırladı

Mustafa Sarıgül, gündemden düşmeyen görüntüler üzerine ikinci bir mesaj paylaştı. Sarıgül, '50 yıllık siyasi hayatımda çok zorluklarla, çok engelle karşılaştım ama böylesine bir k*hpelikle, böylesine aşağılık bir olayla karşılaşmadım. Gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkacak. Şunu bilmenizi isterim ki; vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yüzde yüz yenecek.' ifadelerini kullandı.