Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezonu 5 Eylül 2024’te başlıyor! ATV ekranlarında yayınlanacak olan bu özel bölümün canlı izleme linki ve detayları burada. Müge Anlı’nın sunumuyla yepyeni bir sezon başlıyor, hemen izleme bilgileri haberimizde.

Müge Anlı Canlı İzle! 5 Eylül 2024 Yeni Sezon ve Yeni Bölüm
Ekranların sevilen sabah programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", 5 Eylül 2024 itibariyle yeni sezonuna merhaba diyor. Programın yeni bölümü, ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. İşte Müge Anlı'nın canlı yayını ve yeni sezon detayları:

TFF heyeti Külliye'de TFF heyeti Külliye'de

Müge Anlı İle Tatlı Sert Yeni Sezon Başladı mı?
Evet, Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezonu 5 Eylül 2024 itibariyle ATV ekranlarında başlıyor. Haftanın beş günü yayınlanan program, her sabah saat 10:00’da izleyicilerle buluşacak.

5 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert Canlı İzleme Linki
Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon bölümünü canlı olarak izlemek için ATV'nin resmi internet sitesinden erişim sağlayabilirsiniz. Programın canlı yayınına buradan ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Hangi Günler Yayında?
Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanıyor. Program her sabah saat 10:00'da başlamaktadır.

Müge Anlı Kimdir?
Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olup, yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yapmıştır. Televizyon kariyerine magazin alanında başlamış, Kanal D'de Şenay Düdek ile birlikte "Dobra Dobra" adlı programı sunmuştur. Daha sonra, aynı programı FOX Türkiye'de Şenay Düdek ve Cenk Eren ile devam ettirmiştir. Magazincilikten sunuculuğa geçiş yaparak ATV'de "Müge Anlı ile Tatlı Sert" adlı tartışma programını sunmaya başlamıştır.