Engin Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat ve Engin Polat nasıl tahliye oldu? Engin Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat ve Engin Polat nasıl tahliye oldu?

Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda boy gösteren oyuncu Mine Tugay, Merve Kült filminde Leyla Madralı olarak izleyici karşısına çıkmıştı. Güzel isim sosyal medya hesabında yayınladığı bikinili pozlarıyla göz kamaştırdı.

Mine Tugay bikinili pozuyla büyüledi! 
Medcezir dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran Mine Tugay, son olarak STAR TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde boy göstermişti. Pozlarıyla beğeni toplayan ünlü oyuncu bikinili pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu. Sevilen oyuncu Mine Tugay'ın bikinili pozları, Galatasaraylı futbolcunun da dikkatinden kaçmadı. Sarı-kırmızılı yıldız isim Tugay'ı mercek altına aldı.

Başarılı oyunculuk performansıyla göz dolduran Mine Tugay, kariyerinin yanında özel hayatıyla da magazin gündeminde adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Güzel oyuncunun son olarak sosyal medya hesabında yayınladığı bikinili pozları dikkat çekti.

Galatasaray'da top koşturan Barış Alper Yılmaz, Mine Tugay'ın yayınladığı bikinili gönderilere beğeni yağdırdı. Bu hamle futbolcunun takipçilerinin gözünden kaçmadı.