2022-2023 sezonu U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları Sinop'ta başladı. 

4-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen U18 Türkiye Şampiyonası 1’inci Kademe Müsabakaları’nda Çorum'u Teknik Direktör Hüseyin Eğer yönetiminde Mimar Sinan U18 takımı temsil ediyor. 

Müsabakalar kapsamında Çorum, Kastamonu, Karabük, Samsun ve Zonguldak illerinden 6 takım Sinop’ta karşı karşıya gelecek.

Teknik Direktör Hüseyin Eğer yönetimindeki Mimar Sinan U18 takımı ilk maçında Zonguldak Ereğli U-18 takımı ile karşılaştı. 

4 Mayıs'ta Sinop Üniversitesi Stadında düzenlenen karşılaşma da Mimar Sinan U18 takımı kıran kırana bir mücadele sergiledi. 

Kaleci Mehmet Şahinbaş'ın birde penaltı kurtarak takımına moral verdiği karşılaşma  Mimar Sinan U18 takımının 5-1 galibiyeti ile sona erdi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hüseyin Eğer,  hedeflerinin U18 Türkiye Şampiyonası'nda birinci olarak kupayı Çorum'a getirmek olduğunu söyleyerek, "Kıran kırana geçen bu mücadele de göstermiş oldukları başarıdan dolayı futbolcularımı cani gönülden tebrik ediyorum. Hemşehrilerimizinde destek ve dualarını bekliyoruz." dedi. 

Mimar Sinan U18 takımı diğer maçını ise Karasamsunspor ile yapacak.  

Çayırova , Esenler Erokspor'a konuk olacak Çayırova , Esenler Erokspor'a konuk olacak

Mimar Sinan U18 takımı A grubunu lider tamamlaması halinde ise B Grubu lideri ile 7 Mayıs tarihinde final oynayacak.

B Grubu’nda ise Kastamonu Özel İdare, Samsun Büyük Şehir Belediyespor ve Eflanispor bulunuyor.

Haber Merkezi