AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, iki önemli ziyarette bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar'ı ziyaret eden Ahlatcı, ardından TEKNOFEST yarışmalarında büyük başarı elde eden Çorumlu öğrencilerin elektrikli araçlarını inceledi. İşte detaylar:

Cemil Çağlar'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Cemil Çağlar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette Ahlatcı, hükümet olarak her zaman eğitim camiasının yanında olduklarını belirtti. Eğitimdeki gelişmeler ve desteklerle ilgili olumlu mesajlar verdi.

TEKNOFEST şampiyonu aracı inceledi

Ziyaretinin ardından, Milletvekili Ahlatcı, TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araçlar Lise Grup Yarışmaları'nda Türkiye 1.'si olan aracı inceledi. Kocaeli / Gebze TÜBİTAK Kampüsü'nde gerçekleştirilen yarışmalara 'Çorum GM INDUSTRY 5.00 Takımı' adıyla katılan ve genel tasarım kategorisinde Türkiye 1.'si, hız ve enerji verimliliği kategorilerinde ise Türkiye 4.'sü olan Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çorum Gençlik Merkezi öğrencileri ve koordinatör öğretmenleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Ayşe Böhürler’den Başkan Özdoğan’a ziyaret Milletvekili Ayşe Böhürler’den Başkan Özdoğan’a ziyaret

Ahlatcı, bu başarı dolayısıyla öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek, "Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.