Milan ile Venezia arasındaki kritik Serie A mücadelesi 14 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Milan, bu maçla sezona iyi bir dönüş yapmak isterken, Venezia ise çıkış arıyor. Maç, S Sports Plus ve S Sports 2’den canlı yayınlanacak.

Milan - Venezia Maçı Canlı İzle: Yayın Bilgileri ve Detaylar

Daha yeşil bir Mudanya için temizlik yaptılar Daha yeşil bir Mudanya için temizlik yaptılar

Serie A’da şampiyonluk mücadelesi veren Milan, 4. haftada Venezia ile karşı karşıya geliyor. Sezona istediği gibi başlayamayan Milan, bu maçta üç puan alarak kötü gidişatı durdurmayı hedefliyor. İşte, Milan - Venezia maçına dair tüm detaylar…

Milan - Venezia Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Milan - Venezia karşılaşması, 14 Eylül Cumartesi günü saat 21.45’te oynanacak. Mücadele, Giuseppe Meazza Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Milan - Venezia Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu kritik Serie A mücadelesi, Türkiye’de S Sports Plus ve S Sports 2 kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, dijital platformlar üzerinden de bu karşılaşmayı takip edebilirsiniz.

Takımların Sezon Başlangıcı

Milan: Oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Milan, bu sezona istediği gibi başlayamadı. Takım, bu maçlarda 5 gol atarken, kalesinde de 5 gol gördü. Milan, bu kötü başlangıcı düzeltmek için Venezia karşısında galibiyet arıyor.

Venezia: Lige kötü bir başlangıç yapan Venezia, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile sadece 1 puan topladı. Sezonun 4. haftasında 19. sırada yer alan Venezia, Milan karşısında sürpriz yaparak çıkış yakalamayı hedefliyor.

Milan’ın Yeni Sezon Transferleri

Milan, yeni sezonda kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Fofana, Abraham, Pavlovic, Royal ve Morata gibi yıldızları transfer eden Milan, teknik direktör Paulo Fonseca yönetiminde bu maçtan üç puanla ayrılmayı ve ligde yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.