Akçeşme-Boztepe yolu sorunu hala çözülmedi Akçeşme-Boztepe yolu sorunu hala çözülmedi

700 metrekare alanda faaliyet gösteren Osmancık Migros Yeni Mahalle Şehit Ahmet Balcı Sokak No:4 Çalısan Emlak İnşaat yanı Osmancık adresinde açıldı.


Açılışa özel bir ekmek alana bir ekmek bedava kampanyası düzenlendi. Kampanyaya vatandaşlardan yoğun ilgi gösterildi.
Her geçen gün Osmancık'a açılan yeni iş istihdamı sağlayan işletmeler teker teker yerini almakta. Bunlardan bir yenisi Migros Alışveriş Marketler zinciri toplamda şimdilik 10 kişiye iş istihdamı sağladı.
Migros yetkililerinden yapılan açıklamada, açtıkları mağazanın Osmancık İlçesine ve halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek iyiyi ucuza sattıklarını ifade ettiler.


Migros olarak amaçlarının tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Osmancık Halkı içinde kaliteli hizmet anlayışı ile uygun fiyat imkanlarını sunmayı hedeflediklerini altını çizdiler.
İşletmenin açılışına gelen Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, "İç Anadolu Bölgesinde 357. Mağaza olduğunu belirterek ne tesadüftürdür ki ilçemize planlanan 5. Etap Toki konut sayısı da 357'dir.


İlçemiz gelişim adına büyük değişim yaşanıyor. Hem istihdama verdiğiniz katkıdan hem de şehrimize verdiğiniz sosyo-ekonomik değer açısından dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bereketli, bol kampanyalı, ucuzluğu bol olan günleriniz olsun. Vatandaşlarımıza güzellikler katacağınız ticari hayat diliyoruz” dedi.
Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör önce Migros yetkilileri ile açılış kurdelesini kesti ardından da 'Migros İyisi Ucuza Osmancık' ta' yazılı pastayı kesti.


Başkan Gelgör, yeni açılan Migros mağazasını gezdi, yetkililerden bilgi aldı. Alışverişe gelen minik müşteri Melisa Gümüş ile sohbet etti. İlk alışverişini Başkan Gelgör, Melisa'nın aldığı canlı çiçeği kendisi ödeyerek yaptı.
Migros Bölge Müdürü Yavuz Karaduman tarafından 500 lira limitli 80 adet alışveriş kartını Başkan Gelgör’e teslim etti. Başkan Gelgör, alışveriş kartlarını ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere teslim alarak teşekkür etti.


Açılışa, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Çalışkan Emlak İnşaat sahibi iş insanı Haydar Çalışkan ve Bayram Şişli, Migros Bölge Müdürü Yavuz Karaduman, market müdür ve çalışanları ile davetli misafirler katıldı.