MHP Parti binasında yapılan aday tanıtım toplantısına milletvekili adaylarının yanı sıra Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda İl Başkanı Agah Karapıçak’ın konuşmasından sonra adaylar kendilerini tanıttı. MHP’den 4. sıra milletvekili adayı olan Mete Çakı, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi gençlerin fedakarlık etmesi gerektiği düşüncesi hareket ettiğini söyledi.

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde ikamet ettiğini belirten Çakı, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Genç yaşımızda daha nice mücadeleler vereceğimizin sözünü veriyorum” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Ayşe Böhürler’den Başkan Özdoğan’a ziyaret Milletvekili Ayşe Böhürler’den Başkan Özdoğan’a ziyaret

BENİM İÇİN ŞEREF VE GURURDUR

Ardından konuşan 3. sıra milletvekili adayı İsmail Lek ise uzun yıllar MHP’de il sekreterliği yaptığını ifade ederek, “Genel Başkanımızın takdiri ile milletvekili adayı oldum. Bu da benim için ayrı bir şeref ve gururdur” dedi.

GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPMAMIZ GEREKİYOR

MHP’den ikinci sıra milletvekili adayı Ahmet Kurtbaş da, “Sayın Genel Başkanımıza bizleri bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Önümüzde gerçekten zor bir seçim var. Bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’nin üzerine çok büyük görevler düşüyor. Dolayısıyla yerelde de biz teşkilat olarak hepimiz bu görevi layıkıyla yapmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.