Asırlara meydan okuyan eserler sokak lambası ile aydınlatılıyor Asırlara meydan okuyan eserler sokak lambası ile aydınlatılıyor

'Meg: Derinlerdeki Dehşet', tarih öncesinden kalmış bir canavarın peşinde bir kurtarma misyonunu ele alıyor. Deniz bilimcileri ve dalgıçların bu devasa yaratıkla nasıl başa çıktığını ve hayatta kalmak için verdiği mücadeleyi büyüleyici bir şekilde gösteriyor.

Meg: Derinlerdeki Dehşet, tarih öncesinden kalma devasa bir canavarı durdurmaya çalışan Jonas Taylor'ın hikayesini anlatıyor. Uluslararası bir deniz altı gözlem programının parçası olan bir sualtı aracı, soyunun çoktan tükenmiş olduğuna inanılan dev bir yaratık tarafından saldırıya uğrar. Hasar gören sualtı aracı, mürettebatıyla birlikte Pasifik Okyanusu'nun en derin yerinde mahsur kalır.

Vizyoner Çinli okyanus bilimcisi, kızı Suyin'in itirazlarına rağmen mürettebatı kurtarmak için uzman derin deniz kurtarma dalgıcı Jonas Taylor'ı görevlendirir. Taylor, bu devasa yaratıkla daha önce de karşılaşmıştı; tarih öncesinden kalan ve yaklaşık iki buçuk milyon yıl önce soyunun tükendiği düşünülen, 23 metrelik bir Megalodon. Taylor, aşağıda sıkışıp kalmış herkesi kurtarmak için kendi hayatını riske atmalı, korkularıyla yüzleşmeli ve dünyanın en tehlikeli yırtıcısıyla karşı karşıya gelmelidir.

Meg: Derinlerdeki Dehşet Filmi Oyuncuları
Jason Statham - Jonas Taylor
Li Bingbing - Suyin
Rainn Wilson - Jack Morris
Ruby Rose - Jaxx
Winston Chao - Dr. Minway Zhang
Page Kennedy - DJ
Jessica McNamee - Lori Taylor
Ólafur Darri Ólafsson - "The Wall"
Robert Taylor - Dr. Heller
Sophia Cai - Meiying
Masi Oka - Toshi
Cliff Curtis - James "Mac" Mackreides